Informatie

Wehlton is een onafhankelijk bedrijf, met meer dan 12 jaar ervaring en richt zich op het ontwerp en de productie van duurzame en kwalitatieve raamzonwering.
Ons assortiment gaat via professionele dealers in de Benelux.  Wij profileren ons als fabrikant van maatwerk raambekleding met een probleemloze en hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met concurrende prijzen.
Wehlton heeft een een uniek full-service concept waardoor wij in samenwerking met onze dealers tot hoogwaardige oplossingen komen.

Vertegenwoordigers

Christiaan Talla
06 - 599 94 198 (zuid/oost)

Jos Stevens
06-18281070 (Limburg/Belgie)

Contact

Wehlton
27 Old Gloucester Street
London WC1N3AX
United Kingdom


Wehlton Trading B.V.
Zuiveringweg 80
8243PE Lelystad
0320-710924

KVK: 68830041
info@wehlton.com

Onze sterke punten

Expertise
Opgericht in Engeland en sinds 3 jaar in Nederland. Met 12 jaar ervaring en kennis worden onze collecties samengesteld.  Wehlton levert betrouwbare systemen en duurzaam geproduceerd hout.
Innovatie
Wij volgen de laatste trends op het gebied van raamdecoratie zodat uw collectie altijd actueel is.
Full-service
Van verkoopadvies rechtstreeks aan uw klant tot meten en monteren, alles is mogelijk.
Service Aandacht voor de klant en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats.  Het Wehlton-team staat garant voor een snelle en gerichte service
Korte en stipte levertermijnen
Wehlton raambekleding heeft korte levertijden.
Nieuwe generatie systemen Wehlton maakt gebruik van gebruiksvriendelijke systemen die een efficiënte en comfortabele werking garanderen.
Garantie Wehlton produceert  reeds meer dan 12 jaar raambekleding van hoge kwaliteit. Op grond van deze ervaring geeft Wehlton een garantie van 3 jaar op houten shutters.
Combineer alles in één Wehlton biedt meer dan 10 verschillende soorten raambekleding waarbij kleuren onderling een geheel kunnen vormen 
De beste prijzen De hoogwaardige Wehlton raambekleding is scherp geprijsd waarmee u uw voordeel kunt doen.

Wij maken alleen gebruik van Google analytics en gebruiken geen andere tracking cookies.