• Classic

    De classic shutter is al leverbaar vanaf € 295,00 adviesverkoopprijs. In 7 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren en/of bediening, diverse montageframes, erker en meer!

  • Classic +

    De classic + shutter In 21 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren clearview en brilliantview bediening, diverse montageframes, erker en meer! Schijfrail-systemen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

  • Premium

    We introduceren binnenkort een nieuwe lijn, waarvoor een 6 weken levertijd geldt. En in nagenoeg alle kleuren denkbaar om te leveren!

Personal touch of light

Wehlton Shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing: volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnen schijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het licht maximaal weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook.

Authentiek
Wehlton Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.

Hoogste kwaliteit
Wehlton Shutters zijn vervaardigd van hoogwaardig Phoenix. Deze stabiele houtsoort heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken.
Door het aanbrengen van de verf in meerdere lagen zijn Wehlton Shutters vochtbestendig en kunnen ze probleemloos in badkamers worden toegepast. Wehlton Shutters zijn een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten. Houdt u van strak en modern dan is de Premium uitvoering zeer passend. Een nostalgische sfeer bekomt u met de Classic versie. Wehlton Shutters zijn standaard verkrijgbaar in 17 beitskleuren en 17 verfkleuren.

Specials

Wehlton shutters zijn ook bijzonder geschikt voor ramen met speciale vormen zoals ronde ramen ,dakramen en draaikiepramen. Bovendien zijn ze uitstekend toepasbaar als kastenwand of roomdivider.

Special shutters

Clear-view

Bij clearview is het bedieningsmechanisme aan de zijkant van de lamellen bevestigd en moet u de lamellen met de hand openen en sluiten.

Clear view

Brilliant-view

Binnen onze shutters collectie introduceren we vanaf heden de ‘Brilliant view’. Bij deze uitvoering is de bediening van de lamellen onzichtbaar, doordat het volledig geïntegreerd is in het houtwerk.

Brililiant view

Electrisch

Een opdekmotor die modulair kan worden toegepast bij diverse types. Kan zowel voor- als achteraf geïnstalleerd worden. Vergroot het bediengemak bij niet goed bereikbare ramen.

Electrische shutters

Wij maken alleen gebruik van Google analytics en gebruiken geen andere tracking cookies.