Kennis en ervaring en een mooi product, gecombineerd met plezier in wat we doen en humor, daarvoor staat Wehlton. Ik, Etienne Heemskerk, ben als directeur en eigenaar Wehlton in 2014 gestart en heb daarvoor altijd in de houten Raam decoraties gewerkt. Met een goed team werken wij aan het succes van ons product en daarbij is de relatie met onze dealers enorm belangrijk.  

Nynke Dekker

Persoonlijke contact met Wehlton is uniek, omdat we een klein bedrijf zijn. Hierdoor hebben wij ook kortere lijnen met de winkelier en dus ook met de eindklanten. Daarnaast is het leuk om steeds meer klantencontacten te hebben en hier nieuwe aan toe te voegen. Zo wordt een betere en steeds hechtere band gecreëerd, die waardevol is.

Jos Stevens

Klein clubje collega’s waar ik een familiegevoel mee heb. We leveren hele mooie producten, voor een heel vriendelijke prijs. Daarnaast staan we voor een goede service.

Desiree de Jong

Wehlton is een warme organisatie waar de lijnen kort zijn en persoonlijke aandacht op 1 staat. Bij Wehlton zul je als medewerker en als klant nooit een nummer zijn of worden. Dat laatste vind ik erg belangrijk! Vol passie en plezier kan ik mijn werk doen en is elke dag een feestje! Wehlton ademt de producten, hierdoor is onze kennis uitmuntend en met het inmeten en onze montage bieden we extra service.

Lüca Redecker

Wehlton is een bedrijf dat ook investeert in werknemers door trainingen. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden. Daarnaast heerst er een prettige en veilige werksfeer binnen het team. Het was fijn te horen van klanten dat door de komst van binnendienst medewerkers de service nog beter is geworden. Fijn dat wij klachten kunnen oplossen tot tevreden eindklanten! 

Annemarie van der Zwet

Bij Wehlton is het Wij gevoel erg groot. Hierdoor gaan wij als team voor één doel; het beste resultaat voor een tevreden klant. Door het maatwerk dat we aanbieden en de mooie kwaliteit producten kunnen we dit ook waarmaken. En dat geeft mij een supergoed gevoel en iedere keer weer voldoening.Daarnaast merk je dat iedereen veel ervaring heeft waardoor we de klant goed kunnen adviseren en problemen snel kunnen oplossen.

Ruben Born

Ik heb fantastisch werk! Klant blij met de nieuwe raamdecoratie, ik blij. Bij Wehlton staat service hoog in het vaandel, dus wij zorgen dat alles weer netjes is als wij bij de klant weggaan. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Wat vinden de klanten van ons?

Lees de verhalen van de dealers of praat met een van onze specialisten om te zien of een dealerschap wat voor u is.