Kennis en ervaring en een mooi product, gecombineerd met plezier in wat we doen en humor, daarvoor staat Wehlton. Ik, Etienne Heemskerk, ben als directeur en eigenaar Wehlton in 2014 gestart en heb daarvoor altijd in de houten Raam decoraties gewerkt. Met een goed team werken wij aan het succes van ons product en daarbij is de relatie met onze dealers enorm belangrijk.  

Nynke Dekker

Persoonlijke contact met Wehlton is uniek, omdat we een klein bedrijf zijn. Hierdoor hebben wij ook kortere lijnen met de winkelier en dus ook met de eindklanten. Daarnaast is het leuk om steeds meer klantencontacten te hebben en hier nieuwe aan toe te voegen. Zo wordt een betere en steeds hechtere band gecreëerd, die waardevol is.

Desiree de Jong

Wehlton is een warme organisatie waar de lijnen kort zijn en persoonlijke aandacht op 1 staat. Bij Wehlton zul je als medewerker en als klant nooit een nummer zijn of worden. Dat laatste vind ik erg belangrijk! Vol passie en plezier kan ik mijn werk doen en is elke dag een feestje! Wehlton ademt de producten, hierdoor is onze kennis uitmuntend en met het inmeten en onze montage bieden we extra service.

Martine Berends

Mirte de Groot 

Ruben Born

Ik heb fantastisch werk! Klant blij met de nieuwe raamdecoratie, ik blij. Bij Wehlton staat service hoog in het vaandel, dus wij zorgen dat alles weer netjes is als wij bij de klant weggaan. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Bianca van Kuppevel

Mike de Haan

Ronald Postumus

Roxanne Koens

Dave Spangers

Wat vinden de klanten van ons?

Lees de verhalen van de dealers of praat met een van onze specialisten om te zien of een dealerschap wat voor u is.